Переміщення військ Білорусі  не пов'язане з підготовкою їх до участі у війні РФ проти України – Генштаб ЗС Білорусі

Поділитися
Переміщення військ Білорусі  не пов'язане з підготовкою їх до участі у війні РФ проти України – Генштаб ЗС Білорусі © Realt.by
В Генштабі заявили, що війська Білорусі  виконують завдання лише на своїй території.

Начальник Генерального штабу Збройних Сил , перший заступник міністра оборони Білорусі генерал-майор Віктор Гулевич заявив, що переміщення білоруських військ на території республіки не пов'язане з підготовкою їх до участі у військових діях в Україні, інформує "Інтерфакс-Україна".

"Хочу наголосити, що переміщення військ жодним чином не пов'язане з підготовкою, а тим паче - участю білоруських військовослужбовців у спеціальній військовій операції на території України", - зазначив Гулевич.

Начальник Генштабу ЗС Білорусі також підкреслив: "Рідних та близьких військовослужбовців можу запевнити як начальник Генерального штабу, що наші збройні сили завдання щодо забезпечення військової безпеки Республіки Білорусь виконують лише на своїй території", - наголосив голова Генштабу ЗС.

Командування повітряних сил ЗСУ заявило, що російські літаки у п'ятницю, 11 березня, завдали авіаудару по білоруському населеному пункту Копані, що знаходиться неподалік українсько-білоруського кордону, для того, щоб втягнути армію Республіки Білорусь у війну з Україною.

 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі