Окупанти в Донбасі поранили українського військового

Поділитися
Окупанти в Донбасі поранили українського військового © Операція Об'єднаних сил / Facebook
В районі населеного пункту Піски бойовики обстріляли українські позиції з автоматичного станкового гранатомета. 

Проросійські бойовики в Донбасі поранили українського військового, повідомили у пресслужбі Міністерства оборони України. Окупанти обстріляли українські позиції поблизу Пісків.

«Станом на 12-ту годину поточної доби зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. В районі населеного пункту Піски російські окупаційні війська застосували автоматичний станковий гранатомет. Внаслідок ворожого вогню одного українського захисника було поранено», – йдеться у повідомленні.

Вказано, що військового доправили до медзакладу. Стан українця задовільний. У Міноборони зазначили, що на обстріли окупантів українські військовослужбовці надали адекватну відповідь. 

За даними Головного управління розвідки, командування збройних сил РФ продовжує нарощувати бойові спроможності оперативного угруповання російсько-окупаційних військ в ОРДЛО. 

Як заявив голова української сторони в СЦКК Олександр Апполонов, кількість обстрілів з боку бойовиків зростає з геометричною прогресією. Лише за дві доби, 11-12 вересня, українська сторона СЦКК направила понад сотню нот через порушення бойовиками режиму тиші та загибелі українських військових.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі