Мінкульт скасував внесення українського актора Томусяка до списку осіб, які загрожують нацбезпеці

Поділитися
Мінкульт скасував внесення українського актора Томусяка до списку осіб, які загрожують нацбезпеці
Актора помилково внесли до цього переліку.  

Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України скасувало внесення українського актора Валентина Томусяка до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці.
 
Мінкульт за поданням СБУ скасував два накази про внесння 54 осіб до переліку, тих хто становить загрозу безпеці України.  СБУ помилково вказала українського актора Валентина Томусяка у поданні.
 
Нині у цьому переліку перебуває  208 людей.
 
Раніше український актор Валентин Томусяк написав на своїй сторінці у Facebook, що сталася "жахлива помилка". Томусяк зазначив, що не має жлдного стосунку до фільму "Сонцепёк", за який його разом з 32 російськими акторами внесли до списку осіб, які загрожують нацбезпеці України.   Актор заявив, що не був у Росії чи на окупованих РФ територіях з початку війни.


 
20 жовтня Мінкульт за поданням Служби безпеки України також розширив список осіб, які становлять загрозу національній безпеці – до нього потрапили сім продюсерів, акторів та операторів із Російської Федерації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі