День батька: привітання зі святом

Поділитися
День батька: привітання зі святом © pixabay.com
Це свято відзначають в Україні з 2019 року.

У третю неділю червня в Україні традиційно відзначають День батька. Цього року він припадає на 16 червня. Це свято покликане нагадати про важливість тата в житті кожної дитини.

В цей день прийнято вітати своїх батьків та надсилати їм листівки.

Привітання з Днем батька у прозі

Любий татку! Вітаємо тебе з твоїм днем! Ми тебе дуже любимо і поважаємо, бажаємо бути здоровим і таким же сильним, як ти є. Ти захисник нашої країни і нашої родини!

Вітаємо з Днем батька! Бажаємо тобі бути сильним і сміливими, захищаючи нас з мамою і нашу Україну! Пам'ятай, що ми завжди будемо твоїм тилом, ти завжди можеш розраховувати на нашу підтримку і допомогу. Любимо тебе!

Тату, вітаємо вас з Днем батька! Ви завжди були для нас орієнтиром і прикладом у житті. Дякуємо за вашу силу, підтримку, добре слово. Ми завжди будемо вам вдячні за життя і виховання. Зі святом!

Вітаємо рідну і дорогу людину з чудовим святом, з Днем батька! Бажаємо наснаги на всі нескінченні справи, терпіння, спокою та удачі! І мирного неба над головою.

Джерело: "1+1"

Будь здоровым, мудрым, крепким, сильным, смелым, уверенным в завтрашнем дне. Оставайся такой же надежной опорой для семьи. С Днем папы!

Поздравляю с особенным праздником — Днем отца! Быть отцом это и сложно, и радостно, но в любом случае, это — счастье! Береги и цени свой статус. Желаю много сил, средств и терпения для исполнения такой почетной роли!

Папочка, поздравляю тебя с Днем отца! Желаю тебе счастья, чтобы жизнь была в радость и не съела рутина, чтобы было здоровье крепким, а сердце — вечно молодым. Пускай судьба почаще награждает за все старания твои и всегда оберегает, что бы не случилось, и где бы ни был ты. Желаю, чтобы удача всегда была тебе верна, и было радостным каждое мгновение.

Джерело: "Поздравок"

Листівки до Дня батька

Джерело: "Апостроф"

 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі