Українська команда NAVI стала переможцем BLAST Premier: World Final 2021

Поділитися
Українська команда NAVI стала переможцем BLAST Premier: World Final 2021 NAVI виграли BLAST Premier: World Final 2021 © NAVI/Instagram
Українці обіграли у фіналі команду із Росії.

Українська команда NAVI (Natus vincere) стала чемпіоном BLAST Premier: World Final 2021. Як повідомляється на сайті команди, у фіналі їй вдалося обіграти Gambit Esports (Росія) та отримати призові 500 тисяч доларів.

Наголошується, що це восьмий титул для команди цього року. Як зазначає ITC.ua, снайпер NAVI Олександр «s1mple» Костильов завершив турнір із рейтингом 1,42 і портал HLTV.org увосьме цього року визнав його найкращим гравцем чемпіонату. У результаті s1mple поставив новий рекорд, обійшовши за кількістю MVP-нагород device за один календарний рік.

BLAST Premier: World Final 2021 – кіберспортивна ліга з дисципліни Counter-Strike: Global Offensive, організована BLAST у 2020 році. Цього року чемпіонат проходив у Копенгагені з 14 по 19 грудня. Призовий фонд чемпіонату складав мільйон доларів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Нагадаємо, що цього року NAVI перемогли у турнірі PGL Major. Приз - $1 млн. Це перша перемога такого рівня для України на цьому турнірі.

В Україні кіберспорт вважається офіційним видом спорту. Такий статус він набув у вересні 2020 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі