Tesla почала продавати дитячий квадроцикл Cyberquad за $1 900

Відео
Поділитися
Tesla почала продавати дитячий квадроцикл Cyberquad за $1 900
Cybertruck for Kids - це чотириколісний квадроцикл зі сталевою рамою, м'яким сидінням і регульованою підвіскою із заднім дисковим гальмом та світлодіодними світловими смугами.

Американська компанія підприємця Ілона Маска з виробництва електромобілів Tesla почала продавати дитячу версію свого квадроциклу Cyberquad, про що свідчить сайт інтернет-магазину компанії.

Квадроцикл призначений для дітей віком від восьми років. Він оснащений світлодіодними фарами, сталевою монолітною рамою, м'яким сидінням і регульованою підвіскою із заднім дисковим гальмом.

Cyberquad for Kids працює від літій-іонного акумулятора з радіусом дії до 24 км/год і максимальною швидкістю, що налаштовується, 16 км/год.

"Катайтеся з дітьми на Cyberquads! Так весело для дітей та дорослих", - написав Франц фон Хольцхаузен, головний дизайнер виробника електрокарів Tesla Motors.

Квадроцикл розвиває максимальну швидкість близько 16 км/год. А батарея, для повної зарядки якої потрібно до п'яти годин, забезпечує запас ходу до 24 км. Вартість Cyberquad for Kids складає $1900.

Американський виробник електромобілів Tesla Inc. у третьому кварталі отримав рекордні чистий прибуток та виручку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі