Стало відомо, коли екіпаж Crew Dragon потрапить на борт МКС

29 травня, 2020, 05:59 Роздрукувати
Відправити
Відправити

Якщо запуску космічного корабля не завадить погода чи інші фактори, астронавти Дуглас Херлі і Боб Бенкен досягнуть Міжнародної космічної станції вже в цьому місяці.

Стало відомо, коли екіпаж Crew Dragon потрапить на борт МКС
© spacex.com

Якщо 30 травня запуск космічного корабля компанії SpaceX Crew Dragon відбудеться, то екіпаж пілотованої місії зможе потрапити на борт МКС вже 31 травня, повідомили в NASA.

Наступна спроба запуску пілотованої місії Crew Demo-2 відбудеться 30 травня о 3:22 p.m. EDT (22:22 за київським часом), а в 18:00 має розпочатися онлайн трансляція зворотного відліку.

Якщо запуску космічного корабля не завадить погода чи інші фактори, астронавти Дуглас Херлі і Боб Бенкен досягнутий Міжнародної космічної станції 31 травня в 10:29 a.m. EDT (17:29 за київським часом), а на 19:45 заплановано відкриття люка між МКС і Crew Dragon.

У разі якщо 30 травня запуск Crew Dragon буде неможливий, старт перенесуть на 31 травня о 3:00 p.m. EDT (22:00 за київським часом).

Читайте також: Астронавти NASA повернулися на карантин після скасування старту Crew Dragon

Нагадаємо, історичний запуск корабля Сrew Dragon до МКС не відбувся, старт ракети-носія Falcon 9 скасували всього за 16 хвилин до старту. Погодні умови були складними цілий день, команди NASA і SpaceX стежили за погодою майже до самого старту.

По матерiалам: NASA / Підготував/ла : Юлия Абрамова
Ми повідомляємо тільки дійсно важливі новини. Долучайся до Telegram-каналу
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter або Відправити помилку
ДОБАВИТЬ КОММЕНТАРИЙ
Текст содержит недопустимые символы
ДОБАВИТЬ КОММЕНТАРИЙ
Осталось символов: 2000
Отправить комментарий
Последний Первый Популярный Всего комментариев: 0
Показать больше комментариев
Пожалуйста выберите один или несколько пунктов (до 3 шт.) которые по Вашему мнению определяет этот коментарий.
Пожалуйста выберите один или больше пунктов
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Отмена Отправить жалобу ОК