Зрозуміли, що з "Барселоною" можна грати - Циганков

Поділитися
Зрозуміли, що з Віктор Циганков © Сайт ФК "Динамо Київ"
Лідер "Динамо" задоволений грою команди проти європейського гранда.

Півзахисник "Динамо" Віктор Циганков прокоментував матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти каталонської "Барселони".

"Якщо після матчу судити, напевно, якби ще один свій момент використали, можливо, можна було вивезти одне очко. Але склалося так, як склалося. Я задоволений командою. Ми вийшли грати один за одного, кожен момент відпрацьовували разом.

Програли, але з честю. Коли з'явилися моменти, зрозуміли, що з цим суперником можна грати. Залишали великі простори, були моменти. Напевно, якби раніше забили, вдалося б зіграти з іншим рахунком.

Я вже граю п'ятий сезон. У мене, напевно, за п'ять років не було жодного виходу в чемпіонаті України, тому, швидше за все, практика нашого чемпіонату не дозволяє вирішувати такі моменти. Робимо все правильно, але зіграв здорово воротар.

Звичайно, треба забивати. Це досвід. Ми ростемо все разом, у нас молода команда, тому через такі матчі набираємо свій досвід. Розуміємо, яка у нас група, які команди. Зробимо все можливе, щоб була євровесна. А як вийде з грандами грати - інше питання", - цитує Циганкова Tribuna.com.

Поєдинок "Барселона" - "Динамо" завершився мінімальною перемогою каталонців з рахунком 2:1, а у "Динамо" після трьох турів залишилося в активі одне очко.

У наступному турі 24 листопада "Динамо" зустрінеться з "Барселоною" в Києві.

"Барселона" - "Динамо" 2:1: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі