Зозуля розповів, як судді завадили "Дніпру" випередити "Шахтар" в минулому сезоні

Відео
Поділитися
Зозуля розповів, як судді завадили "Дніпру" випередити "Шахтар" в минулому сезоні Роман Зозуля - один з лідерів "Дніпра" © football.ua
Роман Зозуля вперше за чотири роки дав велике інтерв'ю. У ньому він не став ухилятись від відповідей на важкі та незручні запитання.

Нападник "Дніпра" Роман Зозуля вважає, що в сезоні-2013/14 його команда заслуговувала вперше в історії стати чемпіонами України, проте з ряду причин, дніпряни не зуміли випередити "Шахтар" - незважаючи на те, що двічі здолали їх в очних зустрічах.

У відвертому інтерв'ю програмі "ПроФутбол" форвард дніпропетровців зізнався, що навіть футболісти "Шахтаря" визнавали наявність підкилимних ігор у боротьбі з "Дніпром".

"Для нас це як перше місце. Хоча там і двоечка намальована на медалі, я вважаю, що це золото. Нехай в "Шахтарі" не ображаються. Я з їх ребатами спілкувався, і вони самі розуміють, що там не все так гладко і чесно, як хотілося б. Всі тоді казали, що "Дніпро" заслуговує стати чемпіоном. "Шахтар" - хороша команда, з класними виконавцями, в позаминулому сезоні вони без питань кращими були. Але в минулому сезоні ми на голову сильніші були - і 2:0 і 3:1 обігравали", - говорить Зозуля.

За словами футболіста "Дніпра", в заочну боротьбу двох гідних суперників втручалися судді. Приміром, як у матчі в Донецьку проти місцевого "Металурга", в якому дніпряни втратили два очки, зігравши внічию 1:1.

Читайте також: Суркіс вважає, що "Дніпру" попався більш складний суперник, ніж "Динамо"

У матчі з донецьким "Металургом" взагалі цирк був. Коли судді ти кажеш, що був пенальті, а він тебе посилає на три букви...Значить він тобі може відповісти, а коли ти хочеш сказати, що він не правий, а він показує жовту картку. Всі думають, що судді свиснули і все відразу заспокоїлося. А вони посилають крутіше футболістів. Просто цього ніхто не бачить", - стверджує нападник.

"От скажуть, мовляв я ною і скаржуся. Але зараз не думаєш про цих суддів - зараз війна в країні. Так що я бажаю цього судді Іщенко здоров'я. Тим більше, що вони вже розуміють усі - "Шахтар" живе вже не в Донецьку, а в Києві. І він не вийде і не буде нахабно засуживать "Дніпро". Влада змінюється і за це суддів можуть люструвати. В смітнику посидять півгодини, може щось і дійде до них", - говорить Зозуля.

Нагадаємо, що на фініші чемпіонату "Шахтар" і "Дніпро" розділили 6 очок.

У висновку Зозуля розповів про те, що він був близький до того, щоб опинитися в лондонському "Вест Хемі", і що у нього була зустріч з головним тренером команди Семом Еллардайсом. Однак у підсумку, трансфер зірвався, а Зозуля сказав: "Слава Богу, що перехід не відбувся, так би я не зміг бути з нашими військовими зараз".

16 та 23 квітня в рамках 1/4 фіналу Ліги Європи "Дніпро" зіграє з бельгійським "Брюгге". Спочатку дніпропетровці зіграють на полі суперника, а через тиждень - у Києві на НСК "Олімпійський".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі