"Зоря" - "Шахтар": представники команд прокоментували підсумок матчу за Кубок

Поділитися
"Зоря" - "Шахтар": представники команд прокоментували підсумок матчу за Кубок Луческу обіграв Вернидуба © ФК Шахтер
"Зорі" не вистачило майстерності, щоб забити гол, а у "Шахтаря" було більше досвіду.

Представники "Зорі" та "Шахтаря" прокоментували підсумок фінального матчу Кубка України, який завершився перемогою "гірників" з рахунком 2:0.

Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря": Дуже хороша гра для фіналу Кубка. На полі зустрічалися дві амбітні команди з високим рівнем майстерності. Незважаючи на те, що зараз кінець сезону і, можливо, в обох команд вже відчувалася втома, я задоволений якістю гри. Думаю, що ми сьогодні заслужили на перемогу. Можливо, у нас було більше досвіду. І в технічній майстерності ми перевершували суперника. Видно, що "Зоря" - дуже амбітна, агресивна команда, досить швидка. І не дарма, мабуть, вони потрапили у фінал, тому що гра, яку вони показують, гідна фіналу".

Олександр Гладкий, нападник "Шахтаря": "Зоря" завжди показує відмінний футбол, цей матч не був винятком. Але вважаю, ми перемогли заслужено, хлопці зробили все, щоб здобути цей Кубок. В цьому сезоні у фіналі за трофей боролися дві команди з Донбасу - дуже гостро відчувається, що ми два роки не грали вдома. Усім важко, але треба до цього звикнути, тут все залежить не від нас".

Юрій Вернидуб, головний тренер "Зорі": "У першому таймі була наша перевага. Не вистачило майстерності, щоб забити м'яч. Якби забили, нам було б легше грати в нашу улюблену гру від оборони, ловлячи суперника на контратаках. Те, що зробив "Шахтар". Вони витримали, не пропустили. Потім зі стандарту в кінці першого тайму забили нам. Ясна річ, у другому таймі нам потрібно було йти вперед, намагаючись пресингувати "Шахтар", щоб зрівняти шанси і забити дуже потрібний м'яч. Тим не менш, дуже швидко пропустили. А коли пропустили, пішов розлом у хлопців. Було складно. Я зірвав горло, кричав, підказував, але вже, я думаю, було пізно. Вітаю "Шахтар" з перемогою. Своїх хлопців теж хочу привітати, подякувати за сезон, за фінал Кубка. Вони молодці".

Микита Каменюка, захисник "Зорі": Чого не вистачило? Забити першими. Не думаю, що ми перегоріли. Просто ми повинні були використовувати всі моменти, які мали. Також необхідно було зіграти надійно в обороні. Це фінал, який складається з однієї гри. Не забиваєш ти - заб'ють тобі. Нічого, у майбутньому ми ще дійдемо до фіналу і обов'язково виграємо".

Читайте також: Луческу подякував "Шахтарю" і назвав себе "вільним тренером"

Нагадаємо, перемогу "Шахтарю" принесли два голи Олександра Гладкого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі