"Зоря" продовжила оренду чотирьох гравців "Шахтаря"

Поділитися
"Зоря" продовжила оренду чотирьох гравців "Шахтаря" Будківський залишиться в "Зорі" © ФК Зоря
Луганський клуб збереже у своєму складі важливих виконавців.

"Зоря" і "Шахтар" досягли домовленості про продовження орендних угод чотирьох футболістів, які першу частину сезону провели в луганському клубі.

Йдеться про форварда Пилипа Будківського, півзахисників Андрія Тотовицкого та Олександра Караваєва, а також голкіпера Микити Шевченка. За словами головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу, "гірники" стежать за цими футболістами, але як мінімум до літа вони залишаться в "Зорі". Потім тренерський штаб визначиться, чи повертати їх.

У той же час "Зорю" покинув голкіпер Кршеван Сантіні. Як повідомляє офіційний сайт луганського клубу, клуб і хорватський воротар розірвали контракт за обопільною згодою сторін. Сантіні виступав за "Зорю" протягом трьох років.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Руслан Малиновський, який на правах оренди грав за "Зорю" з 2013 року, продовжить кар'єру в "Генку".

Після осінньої частини сезону "Зоря" займає в Прем'єр-лізі третє місце. Підопічні Юрія Вернидуба в 16 турах набрали 34 очки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі