"Зоря" хоче проводити матчі Ліги Європи в Одесі

Поділитися
"Зоря" хоче проводити матчі Ліги Європи в Одесі Рафаїлов заявив, що Прем'єр-ліга допомагає "Зорі" © ФК Зоря
На "Олімпійському" в Києві луганський клуб вже точно грати не буде.

"Зоря" хоче проводити матчі Ліги Європи в Одесі і вже не зіграє в Києві. Про це повідомив генеральний директор луганського клубу Сергій Рафаїлов.

"УПЛ нам реально допомагає: в першу чергу, в питаннях переговорів з УЄФА і з "Чорноморцем", щоб перенести матчі в Одесу. Хоча, як мені здається, цим повинна займатися Федерація футболу. Розумієте, всі терміни подачі заявок вже давно пройшли. Пройшли всі інспекції та перевірки. Тому зараз буде важко щось змінити. Хоча, ще можна - УЄФА йде назустріч клубам у випадку форс-мажорів, адже матчі так чи інакше, але повинні проводитися. У той же час усі європейські структури звикли жити за певним регламентом і дуже не люблять, коли хтось з нього вибивається, ламає їм графік роботи і приносить додаткові клопоти.

Ми спочатку говорили про Запоріжжя, потім, коли його не затвердили, заявили "Олімпійський", а тепер - ще раз перегравати? Ми були днями в Одесі. Зараз очікуємо підписання договору. В Києві ми вже точно грати не будемо, а Федерація футболу ніякого відношення до переговорів з Одесою не має", - сказав Рафаїлов.

Нагадаємо, раніше "Зоря" не зуміла домогтися дозволу на те, щоб проводити матчі ЛЄ на "Олімпійському".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі