"Зоря" - "Фенербахче", "Коньяспор" - "Шахтар": анонс, де дивитися матчі 15 вересня

Поділитися
"Зоря" - "Фенербахче", "Коньяспор" - "Шахтар": анонс, де дивитися матчі 15 вересня "Шахтар" готується до матчу в Туреччині © ФК Шахтер
Українські команди стартують у Лізі Європи.

Сьогодні, 15 вересня, відбудуться перші матчі групового етапу Ліги Європи за участю українських команд. Луганська "Зоря" прийматиме в Одесі "Фенербахче", а донецький "Шахтар" зустрінеться на виїзді з "Коньяспором".

Луганчани дебютують в груповому етапі турніру. Команда вперше зіткнеться в єврокубках з суперником такого рівня, однак і шанси на успіх мають бути, так як у "Фенербахче" вистачає проблем. У чемпіонаті Туреччини стамбульці виступають невдало, зумівши набрати лише одне очко в трьох турах. Однак на боці гостей досвід, адже підопічні Діка Адвоката багато разів виступали в Лізі Європи і Лізі чемпіонів.

У "Зорі" немає проблем зі складом, тому Юрію Вернидубу просто залишиться зробити вибір на позиціях, де є конкуренція. При цьому у луганчан є нападник Кулач, який відновився від травми і може потрапити в основу, так як у футболіста є досвід виступів за турецький "Эскішехірспор".

Турецький клуб має у своїй обоймі більше відомих гравців, серед яких - колишній динамівець Джермейн Ленс, який сьогодні на поле не вийде через дискваліфікацію. При цьому травм у основних футболістів "Фенербахче" немає - всі готові конкурувати за місце в составі.

"Зоря" - "Фенербахче"
Четвер, 15 вересня, Одеса, стадіон "Чорноморець", 20:00
Пряма трансляція - "Футбол 1"
Арбітр - Іштван Ковач (Румунія)

Орієнтовний склад "Зорі": О. Шевченко, Каменюка, Сіваков, Форстер, Соболь, Гордієнко, Чайковський, Петряк, Караваєв, Любенович, Кулач

"Шахтар", у свою чергу, вважається беззаперечним фаворитом зустрічі. Статистика протистоянь з турецькими командами на користь "гірників", тому і зараз немає причин говорити про можливу невдачу українського гранда.

"Коньяспор" посів третє місце в минулому розіграші турецького чемпіонату, але команда не має у своєму складі яскравих зірок і досвіду виступів на такому рівні. За словами наставника команди Айкута Коджамана, для його підопічних головне спробувати свої сили проти такого сильного опонента, а не намагатися забивати голи і долати "Шахтар" будь-якою ціною.

У "гірників" стоїть завдання вийти у фінал Ліги Європи, тому в мотивації футболістів немає причин сумніватися. Команда Пауло Фонсеки поступово набирає форму і демонструє все більш впевнений футбол. Головна проблема - відсутність капітана Даріо Срни. Хорват отримав травму, тому його місце на правому фланзі захисту повинен зайняти Богдан Бутко. Також в лазареті знаходиться форвард Євген Селезньов, тому зі старту на поле повинен з'явитися Факундо Феррейра, а по ходу зустрічі його може замінити Едуардо.

"Коньяспор" - "Шахтар"
Четвер, 15 вересня, Конья, стадіон "Конья Бююкшехір", 22:05
Пряма трансляція - ТРК "Україна" і "Футбол 2"
Арбітр - Роберт Шергенхофер (Австрія)

Орієнтовний склад "Шахтаря": П'ятов, Бутко, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Марлос, Коваленко, Бернард, Феррейра

Читайте також: "Коньяспор" - "Шахтар": букмекери віддають перевагу донеччанам

Нагадаємо, київське "Динамо" розпочало свій єврокубковий шлях домашньої поразки від "Наполі" в Лізі чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі