"Зоря" – "Динамо": відео онлайн-трансляція матчу

Відео
Поділитися
"Зоря" – "Динамо": відео онлайн-трансляція матчу "Динамо" і "Зоря" продовжують боротьбу за друге місце © ФК Динамо
Команди зустрілися в Запоріжжі.

В суботу, 13 червня, в рамках 26-го туру української Прем'єр-ліги луганська "Зоря" в Запоріжжі на "Славутич Арені" приймала київське "Динамо".

"Зоря" з "Динамо" після 25-ти зіграних турів ділять друге і третє місця у турнірній таблиці чемпіонату України, набравши 49 очок, однак луганчани випереджають киян за додатковими показниками.

У нинішньому сезоні команди зустрінуться в третій раз. Перша зустріч між суперниками закінчилася внічию з рахунком 2:2. Другий матч завершився перемогою "Зорі" з результатом 2:1.

Букмекери вважають фаворитом поєдинку київський клуб. На перемогу "Динамо" пропонується коефіцієнт 1,95. Нічия оцінюється котируванням 3,20. На успіх "Зорі" можна поставити з коефіцієнтом 4,00.

Відзначимо, що "Зорі" в поєдинку не допоможе один з лідерів команди Богдан Леднєв, який за умовами орендного договору з "Динамо" не може грати у матчі. Що стосується гостей, то в Запоріжжі зможе зіграти Віктор Циганков, який відновився після травми стегна.

"Зоря" – "Динамо" - 1:3

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі