"Зоря" – "Університатя": де і коли дивитися матч кваліфікації Ліги конференцій

Поділитися
"Зоря" зіграє з "Університатею" у Польщі © ФК "Заря"
Луганський клуб стартує у єврокубках.

У четвер, 4 серпня, луганська "Зоря" проведе свій перший матч у Лізі конференцій – у третьому раунді кваліфікації турніру команда зустрінеться з румунською "Університатєю".

Стартовий свисток пролунає о 20:30 за київським часом. Подивитися гру можна буде із 15-хвилинною затримкою на телеканалі "2+2". У прямому ефірі матч покаже OTT-платформа setantasports.com.

Поєдинок для українського клубу буде номінально домашнім, але пройде у польському Любліні через військову агресію Росії. Гра-відповідь відбудеться в Румунії 11 серпня.

Варто зазначити, що для "Зорі" це буде перший матч у новому сезоні. Під час міжсезоння клуб змінив головного тренера – замість Віктора Скрипника, який пішов до "Ворскли", команду прийняв колишній голова академії "Шахтаря" Патрік ван Леувен.

Минулого сезону УПЛ, який було завершено достроково через повномасштабне вторгнення Росії, "Зоря" посіла четверте місце.

Раніше визначилися можливі суперники "Зорі" у плей-офф кваліфікації Ліги конференцій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі