"Зоря" обіграла румунів у кваліфікації Ліги конференцій

Відео
Поділитися
Матч пройшов у місті Люблін © ФК Зоря
Луганчани та румуни зіграли у Польщі.

У четвер, 4 серпня, луганська "Зоря" провела свій перший матч у Лізі конференцій - у третьому раунді кваліфікації турніру команда зустрічалася з румунською "Університією".

Поєдинок для українського клубу вважався номінально домашнім, але пройшов у польському Любліні через військову агресію Росії.

Луганчани з перевагою провели поєдинок, здобувши мінімальну перемогу з рахунком 1:0. Єдиним голом у матчі відзначився 20-річний Денис Нагнойний.

"Зоря" - "Університатя" - 1:0

Гол: Нагнойний, 55.

"Зоря": Мацапура, Данченко, Імереков, Батагов, Вантух, Чурко (Мішнев, 78), Назарина, Булеца, Крістіан, Нагнойний (Безбородько, 81), Кабаєв (Луньов, 73).

Варто зазначити, що для "Зорі" це був перший матч у новому сезоні. Під час міжсезоння клуб змінив головного тренера – замість Віктора Скрипника, який пішов до "Ворскли", команду прийняв колишній голова академії "Шахтаря" Патрік ван Леувен.

Минулого сезону УПЛ, який було завершено достроково через повномасштабне вторгнення Росії, "Зоря" посіла четверте місце.

Гра у відповідь відбудеться в Румунії 11 серпня. Якщо луганська команда пройде румунів, то у плей-офф раунду кваліфікації Ліги конференцій зіграє з переможцем пари "Лугано" – "Хапоель" Беер-Шева.

Ліга конференцій проводиться лише другий сезон, а у дебютному розіграші турніру УЄФА перемогу здобула італійська "Рома".

Раніше повідомлялося про те, що "Ворскла" зі скандалом вилетіла з Ліги конференцій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі