"Зоря" не хоче переносити єврокубковий матч із "Маккабі" через ситуацію в Ізраїлі

Поділитися
© ФК "Заря"
Луганці запропонували альтернативні варіанти.

Луганська "Зоря" прокоментувала ситуацію з майбутнім матчем групового етапу Ліги конференцій на виїзді проти ізраїльського "Маккабі" Тель-Авів.

Поєдинок мав відбутися 26 жовтня, але в Ізраїлі тривають бойові дії.

"Зоря" опублікувала заяву, в якій зазначила, що не хоче переносити гру на листопад, чого домагається "Маккабі", а пропонує інші варіанти:

"Зоря" запропонувала обмінятися домашніми матчами з "Маккабі" або допомогти супернику організувати їхній домашній матч на "Люблін Арені" (у Польщі – прим.). "Зоря" взагалі не проти зіграти домашній матч суперника у будь-якій країні, де оберуть господарі поля. Але "Маккабі" хоче перенести поєдинок, запланований 26 жовтня, на листопад.

У листопаді "чорно-білі" мають дуже складний календар. Окрім матчів єврокубків, на нас чекатимуть матч у Кубку України (в Одесі) та власний чемпіонат.

Враховуючи дуже важку логістику, не забуваючи, що Україна теж є країною, яка продовжує війну та свою боротьбу за незалежність, не бажаючи нехтувати внутрішніми змаганнями (Кубком та чемпіонатом України), будь-яке перенесення матчів неприйнятне для "Зорі".

Нагадаємо, "Зоря" грає у групі B. У перших двох турах українська команда зіграла внічию з "Гентом" (1:1) та здолала "Брейдаблік" (1:0).

Раніше повідомлялося про те, що родич відомого ізраїльського футболіста ліквідував трьох терористів ХАМАС.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі