"Зоря" може припинити своє існування - ЗМІ

Поділитися
© ФК Зоря
Клуб може зникнути із футбольної карти України.

Голова Асоціації футболістів України Олег Печорний повідомив про те, що луганська "Зоря" може припинити своє існування через значні борги перед футболістами.

"За моєю інформацією, з футболістами "Зорі" ніхто не розраховуватиметься. Також у податковій готується перевірка і на новий сезон "Зорі" може вже не бути. Луганський клуб може припинити існування, як ФК "Львів", на який є купа заведених кримінальних справ.

Буде передано до УЄФА основні моменти роботи "Зорі", які викликають питання. Про всі вищезгадані факти футбольної діяльності "Зорі" ми повідомимо в УАФ та УЄФА, щоб було проведено перевірки. Потрібно наводити лад", – сказав Печорний в інтерв'ю 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, на початку цього року стало відомо про великі фінансові проблеми у луганському клубі, а лідери "Зорі" через заборгованості бойкотували поєдинок УПЛ проти "Динамо".

"Зоря" є одним із відомих українських клубів. Луганчани у 2-014 році залишили рідний Луганськ через російську окупацію і є чотириразовими бронзовими призерами УПЛ, а також двічі грали у фіналі Кубка країни.

Раніше повідомлялося про те, що "Зоря" завершила єврокубковий сезон розгромною перемогою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі