"Зобов'язані проходити": у збірній України відреагували на результати жеребкування кваліфікації ЧС-2022

Поділитися
Петраков залишився задоволений жеребкуванням © УАФ
У команді вірять у свої шанси пробитися на мундіаль.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков та футболісти команди Андрій Пятов та Олександр Зінченко поділилися враженнями від підсумків жеребкування плей-офф кваліфікації ЧС-2022.

Україна зіграє у шляху А, де у півфіналі зустрінеться із Шотландією, а у фіналі переможець пари зіграє із сильнішим у протистоянні Уельс - Австрія.

"Добре жеребкування для нас. Добре, що не попалася Італія чи Португалія. Молив Бога, щоб вони нам не попалися. Британські команди хороші, але я хотів цього суперника. Цікаво буде зіграти. Поки не дивився ці команди. Будемо вивчати їх. Було би фантастикою, якби ми зіграли вдома, але ні, граємо на виїзді. Поки що наша мета - 24 березня. Не заглядаю далеко", - цитує Петракова Football.ua.

Пятов вважає, що команда має проходити до фіналу плей-офф:

"Пощастило. Чесно скажу. За реакцією було видно. Вважаю, що справді пощастило. Ми потрапили на рівного собі суперника, зобов'язані проходити".

Зінченко відзначив, що збірна України гратиме на фартовому стадіоні:

"Гріх скаржитися на щось, дуже добрий жереб. Перша гра для нас буде, як фінал. У збірної Шотландії більшість гравців представляють англійську Прем'єр-лігу, команда дуже добре готова фізично протягом усього сезону.

Буде дуже тяжкий виїзд для нас. Найголовніше, щоб до березня всі збірники підійшли в оптимальному складі, здорові. Я думаю, що ми матимемо достатньо часу, щоб підготуватися. Тим більше, ми гратимемо на фартовому для нас стадіоні, на тому, де ми обіграли збірну Швеції. Все в наших руках".

Півфінали стикових матчів відбудуться 24 березня 2022 року, фінали - 29 березня 2022 року. Обидві стадії будуть складатися з одного поєдинку.

Раніше повідомлялося про те, що збірна України піднялася на одну позицію у рейтингу ФІФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі