Знаменитий французький футболіст домігся скорочення тривалої дискваліфікації за допінг

Поділитися
Знаменитий французький футболіст домігся скорочення тривалої дискваліфікації за допінг Поль Погба © EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
Поль Погба зможе відновити кар'єру.

Колишній футболіст збірної Франції Поль Погба досяг скорочення чотирирічної дискваліфікації за допінг.

Про це повідомив інсайдер Фабріціо Романо.

Покарання було скорочено до 18 місяців рішенням Спортивного арбітражного суду у Лозанні (CAS). Вже в січні 2025 півзахисник "Ювентуса" зможе розпочати тренування, а в березні повернутися на поле в офіційних матчах.

Також CAS скасував штраф 31-річного футболіста.

Погба у серпні 2023 року здав позитивну допінг-пробу на тестостерон, а повторна перевірка підтвердила цей результат. У лютому він отримав тривалу дискваліфікацію, але не визнав провини та подав апеляцію.

"Нічний кошмар закінчено. Я можу дивитися вперед в очікуванні дня, коли знову слідуватиму за мрією. Я завжди стверджував, що ніколи усвідомлено не порушував антидопінгові правила. Я граю чесно і вдячний суду, який вислухав мої аргументи.

Це був дуже складний період у моєму житті, тому що все, над чим я працював, було зупинено. Вдячний за всю любов та підтримку. З нетерпінням чекаю на повернення на поле", – сказав футболіст.

Поль Погба є віцечемпіоном Європи-2016 та чемпіоном світу-2018 у складі збірної Франції, за яку він виступав до 2022 року. Крім "Ювентуса", хавбек також захищав кольори "Манчестер Юнайтед".

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Ювентуса" отримав дискваліфікацію за участь у ставках.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі