Зіркового футболіста "Баварії" звинуватили у жорстокому поводженні з тваринами

Поділитися
Зіркового футболіста Мюллер - найтитулованіший німецький футболіст в історії © google.com.ua
Томас Мюллер опинився у центрі скандалу.

Знаменитого футболіста мюнхенської "Баварії" та збірної Німеччини Томаса Мюллера звинуватили у жорстокому поводженні з тваринами.

Мюллер зазнав різкої критики з боку благодійної організації захисту прав тварин Peta після того, як з'ясувалося, що жеребець Д'Аві на прізвисько Дейв отримав травму при підготовці до сезону розмноження.

"Жахливо, що самозвані любителі коней примушують тварин, які перебувають під їхньою опікою, до неприродних статевих актів, щоб отримати від них максимальний прибуток. Травм, які кінь отримав під наглядом Лізи та Томаса Мюллер, можна було уникнути, вони були зайвими", - наводить слова представника Peta Яни Хогер SPORT1.

Зазначимо, що Мюллер та його дружина Ліза керують кінною фермою Gut Wettlkam та беруть 200 євро за дозу замороженої кінської сперми.

Мюллер є найтитулованішим німецьким футболістом в історії. Він є 10-разовим переможцем Бундесліги, 6-кратним володарем Кубка Німеччини, а також дворазовим переможцем Ліги чемпіонів у складі "Баварії". У складі збірної Німеччини Томас виграв чемпіонат світу 2014 року.

Раніше повідомлялося про те, що відомий футболіст побив свою кішку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі