Зірковий український боксер заявив, що готовий битися з росіянами

Поділитися
Зірковий український боксер заявив, що готовий битися з росіянами Гвоздик - колишній чемпіон світу у напівважкій вазі © Top Rank
Українець хоче перемагати росіян.

Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі Олександр Гвоздик (19-1, 15 КО) заявив, що готовий провести поєдинки з російськими боксерами.

"Зараз усі кажуть, що не потрібно боксувати чи виступати на одній арені з російськими боксерами. Це складне питання. З одного боку, так, адже якщо росіяни боксують, то підвищують авторитет своєї держави. З іншого боку, ми з ним будемо не в шахи грати, а бити один одного. Якщо я битиму росіянина, я не думаю, що хтось буде надто засмучений в Україні", - сказав Гвоздик.

Нагадаємо, Олександр Гвоздик є бронзовим призером Олімпіади-2012 у Лондоні, а у 2018-му році завдяки перемозі над Адонісом Стівенсоном українець став чемпіоном світу за версією WBC.

Українець у жовтні 2019 року програв технічним нокаутом бій проти росіянина Артура Бетербієва, після чого вирішив завершити кар'єру.

У лютому цього року Гвоздик відновив кар'єру і вже провів два переможні поєдинки.

Раніше повідомлялося про те, що український боксер Гвоздик здобув яскраву перемогу технічним нокаутом у Мексиці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі