Зірки українського баскетболу звернулися до світової спільноти із закликом протистояти окупантам із РФ

Відео
Поділитися
Зірки українського баскетболу звернулися до світової спільноти із закликом протистояти окупантам із РФ Українські баскетболісти просять допомогти зупинити Путіна © Tribuna.com
У ролику присутні українські зірки НБА.

Провідні українські баскетболісти записали відеозвернення до світової спільноти із закликом зупинити російські війська, які після наказу Путіна вторглися до України.

У ролику присутні зірки НБА - Олексій Лень та Святослав Михайлюк, а також представники збірної України та один із найкращих данкерів світу Дмитро Кривенко (Smoove).

"Путін збожеволів і з цим неможливо сперечатися. Він хоче все більше і більше крові жінок і дітей. Путін не шкодує навіть життів росіян, яких тільки за перший тиждень війни загинуло більше шести тисяч.

Ми звертаємось до всього баскетбольного співтовариства світу. Ми закликаємо вас протистояти цій війні, зупинити вбивства та руйнування нашої прекрасної країни", - сказали спортсмени у заяві.

Раніше повідомлялося про те, що Андрій Шевченко переказав велику суму грошей на допомогу українській армії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі