Зінченко назвав англійський футбол найкращим у світі

Поділитися
Зінченко назвав англійський футбол найкращим у світі Зінченко не влаштовує сірість англійського життя © ManchesterEveningNews
При цьому український футболіст поскаржився на британський побут.

Півзахисник збірної України і "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко розповів про своє життя в Англії. За словами футболіста, йому дуже подобається рівень місцевої Прем'єр-ліги, а ось англійський побут зовсім йому не підходить.

"В Англії найкращий футбол у світі, він перекриває все інше. А ось англійська життя... М'яко кажучи, це не для мене. Той же клімат - він тисне. Плюс в Росії або в Україні більше розваг. Наприклад, молодь зараз любить квести, тут такого немає. Англійська життя - це не моє.

Люди тут... зліше, ніж у Голландії (Зінченко раніше грав в ПСВ. - прим.). Але їх можна зрозуміти - тут кожен день сіре небо, постійно йдуть дощі. А ще гумор відрізняється. У нас він більше заводний. Вони часом сміються над такими речами, над якими у нас би навіть не посміхнулися", - цитує Зінченка "Чемпіонат".

Раніше 21-річний Зінченко став другим українцем в історії, який виграв англійську Прем'єр-лігу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі