Зінченко хоче закріпитися в основі "Манчестер Сіті" - агент

Поділитися
Зінченко хоче закріпитися в основі "Манчестер Сіті" - агент Зінченко буде боротися за місце в складі "Сіті" © championat.com
Український півзахисник не думає про можливу оренду.

Агент Олександра Зінченка Олег Єрьомін розповів про перехід українського півзахисника у "Манчестер Сіті". Представник гравця підкреслив, що українець не хоче йти в оренду.

"Інших варіантів ми не розглядали. Навіщо нам оренда? Перейти в "Манчестер Сіті", щоб потім піти в оренду? Ні, це не для нас. Можна було тоді по-іншому спланувати кар'єру. Піти у середній клуб, пограти там, щоб потім піти на підвищення. Але у нас здорові амбіції.

Гвардіола знає, він за ним стежив, знає його можливості. Пеп чекає його в команді. Що буде далі? Доля футболіста складається по-різному. Але ми розраховуємо на те, що Зінченко закріпиться в основному складі "Сіті", буде регулярно виходити на поле", - сказав Єрьомін..

У той же час, як стало відомо "Матч ТВ", Зінченко пройде передсезонну підготовку з "Ман Сіті", після чого відправиться в оренду в ПСВ.

Читайте також: "Шахтар" вимагає дискваліфікації Зінченка і звинувачує "один відомий клуб" в махінаціях

Нагадаємо, Зінченко перейшов в "Манчестер Сіті" з "Уфи". За неофіційною інформацією, "міщани" заплатили за українця від 4 до 5 мільйонів євро. Раніше на півзахисника також претендували "Шахтар" і дортмундська "Боруссія".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі