«Зеніт» побив російський трансферний рекорд

Поділитися
Санкт-петербурзький «Зеніт» придбав 28-річного захисника «Порто» і збірної Португалії Бруну Алвеша за 22 мільйони євро. Це найбільша сума, яку російський клуб виплачував за гравця з-за кордону.
Санкт-петербурзький «Зеніт» придбав 28-річного захисника «Порто» і збірної Португалії Бруну Алвеша за 22 мільйони євро. Це найбільша сума, яку російський клуб виплачував за гравця з-за кордону.Про трансфер гравця у середу, 4 серпня, повідомив офіційний сайт «Порто». За даними російських ЗМІ, при переході «Зеніт» виплатив Бруну Алвешу близько 2,8 мільйона євро «підйомних». При цьому зарплата гравця у пітерському клубі складе 1,9 мільйона євро на рік. Бруну Алвеш - вихованець школи «Порту» і всю кар'єру провів у цьому клубі, якщо не брати до уваги декілька сезонів, у яких він на правах оренди виступав за інші команди. У збірній Португалії захисник дебютував у 2007 році. Бруну Алвеш став найдорожчим гравцем, якого російський клуб придбав за кордоном. До цього трансферний рекорд належав ще одному португальцеві Маніше, який з того ж таки «Порто» перейшов до московського «Динамо» за 16 мільйонів євро. На другому місці - українець Анатолій Тимощук, якого «Шахтар» продав пітерському «Зеніту» за 14,5 мільйона євро. На третьому місці - грек Юркас Сейтарідіс. За нього «Динамо» заплатило «Порту» 10 мільйонів євро. Найдорожчим трансфером в історії російської прем'єр-ліги став перехід ще одного португальця - Дані - з «Динамо» до «Зеніту». Пітерський клуб заплатив за гравця 30 мільйонів євро.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі