Збірну Росії можуть позбавити медалей за зрив церемонії нагородження на ЧС - експерт

Поділитися
Збірну Росії можуть позбавити медалей за зрив церемонії нагородження на ЧС - експерт Збірна Росії може позбутися срібних медалей ЧС © IIHF
Російські хокеїсти проявили неповагу до суперника і можуть понести серйозне покарання. І грошові санкції стануть у цій ситуації справжнім поблажливістю.

Збірна Росії програла Канаді 1:6 фіналі чемпіонату світу з хокею, який 17 травня завершився в чеських містах Празі і Остраві. Церемонія нагородження та закриття турніру була затьмарена неприємним вчинком російських хокеїстів: частина команди залишила лід під час виконання канадського гімну.

Дворазовий олімпійський чемпіон Олександр Кожевников, який був одним із лідерів збірної СРСР, вважає, що санкції від ІІХФ можуть бути дуже жорсткими.

"Наскільки мені відомо, в якості покарання за відхід команди з церемонії нагородження після фінального матчу чемпіонату світу збірна Росії може бути позбавлена срібних медалей. Такий варіант точно розглядається", - сказав Кожевников в інтерв'ю "Газета.RU".

Нагадаємо, що раніше президент ІІХФ Рене Фазель зазначив, що рішення про покарання для збірної Росії буде прийнято в найближчі дні, коли всі офіційні особи Федерації повернутися з Чехії на місце дислокації в Швейцарію.

Самі ж росіяни пояснили демарш на чемпіонаті світу організаційними прорахунками. Як повідомив президент Федерації хокею Росії Владислав Третяк, спортсмени просто не зрозуміли, що їм слід затриматися на льоду і виконати всі формальності.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі