Збірна України не зіграє з Аргентиною та Уругваєм

Поділитися
Збірна України у жовтні цього року не зіграє з Аргентиною та Уругваєм. Переговори з футбольними федераціями цих країн не принесли результату.
Збірна України у жовтні цього року не зіграє з Аргентиною та Уругваєм. Переговори з футбольними федераціями цих країн не принесли результату.Про це повідомив віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул. Він нагадав, що 4-го жовтня стартує збір національної команди, присвячений підготовці до двох чергових товариських матчів, запланованих на 8-е і 12-е жовтня. І якщо з першим суперником українців ясність є вже давно - ним буде збірна Канади, то з ким команда Юрія Калитвинцева буде змагатися у другий ігровий день, не відомо й досі. «Тут поки все невизначено. Поки лише відомо, що 12-го жовтня до України не приїде ані збірна Аргентини, ані збірна Уругваю. Можливо, матчі з цими національними командами відбудуться в майбутньому», - розповів Лашкул. Він додав, що переговори про організацію цього товариського поєдинку в цей день ведуться відразу з кількома федераціями. «Що стосується інших збірних, справи йдуть так. Ми, постійно консультуючись з тренерським штабом збірної, паралельно ведемо переговори і листування з федераціями Болгарії, Боснії і Герцеговини, Єгипту, Марокко, Алжиру і Тунісу. Остаточне рішення разом з тренерами будемо приймати у понеділок. Можу лише сказати, що якщо 12 жовтня матч відбудеться, то він однозначно пройде у нас в країні і однозначно - не в Києві. Справа в тому, що цього ж дня, 12 жовтня, у столиці на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського відбудеться матч-відповідь Євро-2011 (U-21) Україна - Голландія», - підкреслив Володимир Лашкул. Окрім того, він пояснив, чому поєдинок Україна - Канада, який спочатку планувалося провести у Львові, у результаті відбудеться у столиці. «Спочатку ми дійсно планували провести цей поєдинок у Львові. Але на прохання гостей нам довелося змінити плани. Справа в тому, що канадці не захотіли організовувати всередині нашої країни ще один переліт - вони прилетять до Києва 3 жовтня прямим рейсом, і в столиці будуть готуватися до матчу з командою України, який відбудеться на стадіоні "Динамо"», - сказав віце-президент ФФУ.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі