Збірна України зіграє ще один товариський матч у листопаді

Поділитися
Збірна України зіграє ще один товариський матч у листопаді Збірна України може зіграти тренувальний матч зі Словенією © football.ua
Тренерський штаб збірної України все ще сподівається знайти нові моделі гри команди до настання відповідального 2015 року.

Збірна України зіграє ще один товариський матч у листопаді: один з найбільш реальних суперників українців - один з середняків європейського футболу Словенія.

Поки що невідомо, коли саме зіграє спаринг команда Михайла Фоменка - до чи після матчу відбіркового турніру Євро-2016 з Люксембургом, який заплановано на 15 листопада. Також неясно і на якому полі відбудеться протистояння.

Збірна Словенії виступає в відбірній групі Е, маючи ідентичні показники з Україною - 2 перемоги у трьох матчах, одна поразка і різниця м'ячів 3-1. При цьому словенці, на відміну від українців йдуть на другому місці - слідом за Англією. 15 листопада Словенії належить провести нелегкий матч на виїзді проти англійців.

Зазначимо, що Фоменко поки не підтвердив, що саме словенці стануть суперниками його підопічних.

"Поки ясності немає. Існує кілька кандидатів, з якими ведуться переговори. Одні погоджуються, інші немає, тому конкретно говорити про те, хто стане нашим суперником, рано. Думаю, що все проясниться ближче до листопада...", - розповів Фоменко в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

Нагадаємо, що в 2014 році українці провели вже три спаринги, в яких показали стовідсотковий результат: у березні "синьо-жовті"здолали США 2:0, у травні виграли у Нігера 2:1, а на початку вересня розправилися з Молдовою 1:0.

Раніше повідомлялося, що один з експертів Олег Федорчук пояснив непоказну гру збірної України у відбірковому турнірі Євро-2016 саме недостатньою кількістю спарингів. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі