Збірна України зіграє найсильнішим складом у матчі Кубка Девіса проти Ізраїлю

Поділитися
Збірна України зіграє найсильнішим складом у матчі Кубка Девіса проти Ізраїлю Долгополов і Стаховський допоможуть Україні в Кубку Девіса © btu.org.ua
Лідери збірної підтвердили участь в майбутньому поєдинку.

Капітан збірної України з тенісу Андрій Медведєв повідомив, що свою участь у матчі з Ізраїлем підтвердили два представника країни в топ-100 рейтингу АТР Олександр Долгополов і Сергій Стаховський.

"Переговори з гравцями проведені, сьогодні ми маємо підтвердження на участь в цьому принциповому для нас матчі від наших провідних тенісистів: Олександра Долгополова, Сергія Стаховського, Іллі Марченко і Дениса Молчанова.

Узгоджені всі умови, замовлені квитки, заброньовані номери в готелі. Ми вирушаємо в Ізраїль найсильнішим складом і будемо боротися за перемогу", - цитує Медведєва Федерація тенісу України.

Нагадаємо, що 15-17 вересня збірна України в Рамат-ха-Шарон на хардовому покритті посперечається з Ізраїлем за право залишитися в Першій групі Євро-Африканської зони.

У квітні нинішнього року у другому раунді Першої групи Євро-Африканської зони українці резервним складом програли Португалії, після чого опустилися на десять позицій у рейтингу Кубка Девіса.

Раніше стало відомо, що Сергій Стаховський повернувся у топ-100 рейтингу ATP.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі