Збірна України з хокею виграла чемпіонат світу у Дивізіоні 1B

Відео
Поділитися
Збірна України з хокею виграла чемпіонат світу у Дивізіоні 1B Українці підвищилися в класі © ФХУ
Українці обіграли Великобританію і отримали допомогу від хорватської збірної.

Збірна України з хокею виграла чемпіонат світу у Дивізіоні 1B і підвищилася у класі - "жовто-сині" повернулися в Дивізіон 1А.

Для того, щоб зайняти в своїй групі перше місце і піднятися в Дивізіон 1А, Україні потрібно було в останній день змагань обіграти Великобританію, а також сподіватися на те, що збірна Литви, яка обіграла "жовто-синіх" напередодні, не зуміє виграти у хорватської збірної в основний час.

Зі своїм завданням українці впоралися. У непростому матчі підопічні Олександра Савицького здобули вольову перемогу. Пропустивши у другому періоді, в третій двадцятихвилинці українці закинули дві шайби (відзначилися Чернишенко і Побєдоносцев) і відсвяткували перемогу з рахунком 2:1.

Збірна Хорватії допомогла українській команді і у матчі з Литвою зуміла не тільки протриматися до овертайму, але і вирвати перемогу в серії буллітів - 2:1.

Читайте також: Українські хокеїсти не змогли пробитися на Олімпіаду

Таким чином, українці виграли Дивізіон 1B і в наступному році знову зіграють у Дивізіоні 1А, який є другим за силою світовим дивізіоном.

ФХУ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі