Збірна України з хокею почне сезон матчами з Францією

Поділитися
Збірна України з хокею почне сезон матчами з Францією © iSport.ua
Перший навчально-тренувальний збір української команди завершиться двома спарингами з представником еліти світового хокею.

Збірна України зіграє два контрольні матчі з представником топ-дивізіону світового хокею збірної Франції.

Поєдинки відбудуться 27 і 28 серпня на льоду броварської льодової арени ТРЦ "Термінал" і завершать перший у сезоні навчально-тренувальний збір української команди.

Поки головний тренер збірної Олександр Куликов не оголошував список гравців, які пройдуть серпневі збори, однак, це буде досить експериментальний склад: основні хокеїсти, які знаходяться на лідируючих позиціях в команді, в цей час готуватимуться до сезону у своїх клубах. Для деяких хокеїстів тренування зі збірною можуть стати мало не першою серйозною передсезонною підготовкою, з огляду на те, що на сьогоднішній день ігрова доля деяких виконавців не вирішена.

Зазначимо, що всього в сезоні українська збірна проведе чотири навчально-тренувальних збори - окрім річного, заплановані тренування в усі міжнародні паузи - листопаді, грудні і лютому. Українська збірна буде готуватися до чемпіонату світу в дивізіоні 1А, який відбудеться у квітні 2014 року в корейському Сеулі.

У листопаді 2013 року наша збірна вирушить до Угорщини, де разом з командою господарів, а також Великобританії та Польщі візьме участь у турнірі "Євро хокей челендж". Ще один етап EIHC відбудеться в лютому 2014 року у Польщі. Цього разу суперниками українців стануть поляки, італійці, японці та угорці. Що стосується грудневої міжнародної паузи, то зараз йде пошук спаринг-партнерів на цей період.

Збірна Франції - постійний учасник чемпіонатів світу у топ-дивізіоні. На минулому світовому форумі у Швеції та Фінляндії французи посіли 7-ме місце в октеті Н, ставши творцями однієї з головних сенсацій попереднього турніру - "триколірні" обіграли Росію 2:1. У рейтингу ІІХФ французи займають 13-те місце, тоді як українці - двадцяті.

Нагадаємо, що у квітні українська збірна здобула перемогу на чемпіонаті світу у дивізіоні 1В, який проходив у Донецьку. !zn

Читайте також:

Володар двох Кубків Стенлі Руслан Федотенко повертається в Україну

Суперзірка НХЛ Ілля Ковальчук продовжить кар'єру в КХЛ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі