Збірна України з біатлону отримала 28 мільйонів гривень на підготовку до Олімпіади-2018

Поділитися
Збірна України з біатлону отримала 28 мільйонів гривень на підготовку до Олімпіади-2018 Українські біатлоністи отримали новий інвентар © biathlon.com.ua
Тренерський штаб задоволений фінансуванням команди.

Державний тренер збірної України з біатлону Євген Колупаєв розповів про фінансування команди перед Олімпійськими іграми.

"На підготовку Олімпійської команди нам виділили в межах 28 мільйонів гривень. Цих грошей достатньо. Це навчально-спортивна робота.

І ще на 10 мільйонів ми закупили інвентар: обладнання, лижі, палки, лижоролери, гвинтівки, патрони. Я вже четвертий сезон готуюся до Олімпіади і цей сезон - самий позитивний. За тиждень до виїзду на збори ми отримуємо гроші, ніяких проблем немає.

Зривів не буває. Хочу сказати величезне спасибі Міністерству, настільки нас фінансують. Всі зимові види у нас, напевно, плачуть, але в біатлоні проблем в цьому плані немає. Розумію, що від біатлону чекають медалі. Ми, звичайно, намагаємося, і я сподіваюся, що медаль буде. У командних перегонах і жіноча, і чоловіча команди можуть принести медаль.

І в особистих гонках є такі люди як Семенов, Джима, Підгрушна, Віта і Валя Семеренки на сьогоднішній день в хорошому стані. Будемо чекати Олімпіаду. Складно загадувати, але без медалі, звичайно, нам буде не дуже", - підкреслив Колупаєв.

Зимова Олімпіада пройде з 9 по 25 лютого 2018 року в корейському Пхенчхані.

Раніше повідомлялося, що білоруська біатлоністка Блашко перейде в збірну України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі