Збірна України може провести товариський матч з Бразилією

Поділитися
Збірна України може провести товариський матч з Бразилією Шевченко поговорив з Тіте © Dynamo.kiev.ua
Українські вболівальники можуть побачити зірок світового футболу.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко запропонував головному тренеру збірної Бразилії Тіте провести товариський матч в Україні.

"Я запропонував йому провести контрольну зустріч у травні в Україні. Тренеру бразильців ця ідея сподобалася, але він сказав, що все вирішиться найближчим часом, коли буде зверстаний план підготовки його команди до світового форуму", – сказав Шевченко.

"Також існує велика ймовірність того, що в березні ми відправимося в ОАЕ, де зіграємо з Єгиптом, а потім переберемося в Саудівську Аравію і там проведемо спаринг з ще одним учасником чемпіонату світу - місцевою національною командою".

Зазначимо, що наставник збірної України Андрій Шевченко та головний тренер Бразилії Тіте були присутні у Харкові на матчі Ліги чемпіонів між "Шахтарем" і "Манчестер Сіті" (2:1).

Раніше повідомлялося, що Андрій Шевченко продовжить роботу на посту головного тренера збірної України як мінімум до кінця відбору Євро-2020, хоча новий контракт з фахівцем офіційно ще не підписаний.

Під керівництвом тренерського штабу Шевченка збірна України вперше посіла 3-е місце у відборі до чемпіонату світу 2018 року і не потрапила навіть в стикові матчі.

Раніше Андрій Шевченко анонсував кілька спарингів збірної України на початку наступного року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі