Збірна України з футболу продовжила безпрограшну серію у Львові до 19 матчів

Поділитися
Збірна України з футболу продовжила безпрограшну серію у Львові до 19 матчів Збірна знову не програла у Львові © ФК Шахтер
Львів вважається фартовим містом для збірної.

Вчора, 3 вересня, збірна України обіграла Швейцарію (2:1) в Лізі націй на "Арені Львів" і продовжила безпрограшну серію на львівських стадіонах до 19 матчів (17 перемог і 2 нічиї).

Перший матч на стадіоні "Україна" у Львові збірна провела 5 вересня 2001 року, коли у відборі на ЧС-2002 розгромила Вірменію (3:0). Після на цьому стадіоні команда здобула ще п'ять перемог і переїхала на нову "Арену Львів", де в 13 матчах здобула 11 перемог і двічі зіграла внічию.

За весь час українці забили у Львові 46 голів, припустивши при цьому 10. У 2013-му українські футболісти відправили цілих дев'ять м'ячів у ворота Сан-Марино, що є рекордом збірної.

Всього було проведено шість спарингів, вісім матчів відбору на ЧЄ, три поєдинки кваліфікації до ЧС і дві гри Ліги націй.

Раніше повідомлялося про те, що збірна України з футболу продовжила серію без поразок до 12 матчів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі