Збірна України з баскетболу оголосила заявку на Євробаскет-2022

Поділитися
Збірна України з баскетболу оголосила заявку на Євробаскет-2022 Україна проводитиме матчі своєї групи у Мілані © Федерація баскетболу України
У списку гравців присутні два представники НБА.

Головний тренер збірної України з баскетболу Айнарс Багатскіс визначився зі складом команди на майбутній Євробаскет-2022.

До списку увійшли обидва українці, які виступають у НБА. Це центровий Олексій Лень із "Сакраменто" та атакуючий захисник Святослав Михайлюк, який донедавна представляв "Торонто".

Заявка збірної України: Денис Лукашов, Віталій Зотов, Ілля Сидоров, Іссуф Санон, Святослав Михайлюк, Іван Ткаченко, Богдан Близнюк, В'ячеслав Бобров, Володимир Герун, Олексій Лень, Артем Пустовий, Дмитро Скапінцев.

На першому етапі турніру команда Багатскіса виступить у групі С, ігри якої відбудуться в італійському Мілані. Стартовий поєдинок українці проведуть проти Великої Британії 2 вересня.

На своєму минулому чемпіонаті Європи чоловіча збірна України в 2017 році зуміла вийти з групи, але в першому раунді плей-офф поступилася Словенії, яка і стала чемпіоном Європи.

Збірна України на Євробаскеті-2022: розклад матчів, де дивитися, становище у групі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі