Збірна України сенсаційно обіграла Францію та пробилася до півфіналу молодіжного Євро-2023

Відео
Поділитися
Українці здобули історичну перемогу.

У неділю, 2 липня, збірна України U-21 у румунському місті Клуж-Напока провела матч 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023 проти Франції.

Команда Руслана Ротаня зуміла розібратися з одним із фаворитів турніру та здобула перемогу з рахунком 3:1.

Французи активно розпочали гру і зуміли першими забити, коли комбінацію у штрафному майданчику українців влучним ударом завершив Шеркі. Проте ще до перерви Судаков оформив дубль та вивів Україну вперед.

Спершу півзахисник "Шахтаря" реалізував пенальті, який заробив Мудрbк. Потім вінгер "Челсі" віддав ідеальну передачу, після якої Судаков вийшов на побачення з воротарем і відправив м'яч у сітку воріт.

Франції навіть вдалося зрівняти рахунок, але арбітр відмінив гол через офсайд. На 86-й хвилині крапку поставив ще один представник "Шахтаря" Бондаренко, який розібрався із захисником та пробив над воротарем.

Франція U-21 – Україна U-21 – 1:3

Голи: Шеркі, 19 – Судаков, 32 (з пенальті), 44, Бондаренко, 86

Франція U-21: Шевальє, Калулу, Сімакан (Жандре, 72), Люкеба, Нкунку, Ле Фе, Какере, Тюрам (Адлі, 71), Шеркі (Калімуендо, 79), Баркола, Гуїрі (Ваї, 72)

Україна U-21: Трубін, Сич, Батагов, Таловєров, Вівчаренко, Бражко, Бондаренко (Желізко, 88), Кащук (Назаренко, 59), Судаков, Мудрик (Брагару, 78), Криськів (Сікан, 59)

Попередження: Тюрам, Нкунку – Криськів, Вівчаренко, Сікан

Відеоогляд матчу

У півфіналі Україна зустрінеться з Іспанією 5 червня. Команди зустрічалися в рамках групового етапу та не визначили переможця – 2:2.

Цей успіх вивів українців у півфінал чемпіонату Європи, а також дозволить виступити на Олімпіаді-2024 у Парижі. Футбольна збірна України поїде на Ігри вперше в історії.

Молодіжна збірна України на Євро-2023: календар та результати всіх матчів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі