Збірна України розгромила Кіпр в останньому контрольному матчі перед Євро-2020

Відео
Поділитися
Збірна України розгромила Кіпр в останньому контрольному матчі перед Євро-2020 Україна завершила підготовку до Євро-2020 © Tribuna.com
Команда Андрія Шевченка реалізувала два пенальті і скористалася видаленням у складі суперника.

7 червня збірна України в Харкові на стадіоні "Металіст" провела товариський матч проти Кіпру та здобула перемогу з рахунком 4:0.

Команда Андрія Шевченка володіла тотальною перевагою, але не реалізувала ряд моментів. Однак уже в першому таймі господарі двічі вразили ворота кіпріотів - обидва рази з пенальті.

Спочатку Зубков втік один на один і змусив сфолити на собі захисника Панайоту - гравця збірної Кіпру було видалено, а Ярмоленко реалізував пенальті. Потім покарання за гру рукою захисника точно виконав Зінченко.

У другому таймі на 59-й хвилині ударом в дотик атаку завершив Яремчук, після чого Ярмоленко на 65-й хвилині завдяки рикошету від захисника оформив дубль.

Збірна України вперше за 12 останніх матчів забила більше одного гола.

Україна - Кіпр - 4:0

Голи: Ярмоленко, 37, Зінченко, 45+2, Яремчук, 59, Ярмоленко, 65

Україна: Пятов, Забарний, Матвієнко (Караваєв 61), Кривцов, Соболь, Макаренко (Степаненко 46), Зінченко, Малиновський (Судаков 67), Ярмоленко (Шапаренко 70), Яремчук (Бєсєдін 67), Зубков (Марлос 46)

Кіпр: Панагі, Янну, Сотіріу, Каро, Авраам (Кусулос 46), Кіріаку (Захаров 69), Артіматас (Гогіч 79), Панайоту, Папуліс (Кастанос 61), Ілля (Христофі 46), Піттас (Лоізу 84)

Вилучення: Панайоту 36

Огляд матчу

Цей був останній спаринг перед вильотом команди Шевченка до Румунії на Євро-2020. Раніше українці зіграли внічию з Бахрейном (1:1) і здолали Північну Ірландію (1:0).

Нагадаємо, що збірна України на Євро-2020 потрапила до групи C, де зіграє проти команд Нідерландів, Австрії та Північної Македонії. Турнір пройде з 11 червня по 11 липня.

Поєдинок першого туру групового етапу Нідерланди - Україна відбудеться 13 червня. Початок - о 22:00.

Україна - Кіпр: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі