Збірна України програла Бразилії у півфіналі ЧС-2024 з футзалу

Відео
Поділитися
Збірна України програла Бразилії у півфіналі ЧС-2024 з футзалу © Асоціація футзалу України
Українці зіграють у поєдинку за бронзу турніру.

У середу, 2 жовтня, на паркеті "Хумо Арена" в узбекистанському Ташкенті відбувся півфінальний матч чемпіонату світу-2024 з футзалу між збірними України та Бразилії.

Українці, які вважалися абсолютним аутсайдером у поєдинку проти гранду світового футзалу, видали відмінний та гідний поєдинок.

Підопічні Косенка провели практично ідеальний перший тайм проти п'ятиразових чемпіонів світу та зуміли повести у рахунку – Чернявський точно пробив у ближній.

Початок другого тайму шокував українців, коли Бразилія за дві хвилини двічі вразила ворота Сухова.

Проте збірна України продовжила грати у класний футзал і зуміла зрівняти результат – чудово розіграли комбінацію футзалісти у жовтих футболках після перехоплення та закотили у порожні.

Далі гра тривала в рівній боротьбі та в обопільних атаках, а долю протистояння та путівки у фінал вирішив шостий фол української команди, який точно реалізував десятиметровим пенальті Дієго – 2:3.

Україна – Бразилія – 2:3

Голи: Чернявський, 18, Корсун, 29 – Семенченко, 21 (автогол), Дієго, 22, 36.

Україна: Сухов, Корсун, Мельник, Семенченко, Абакшин, Ципун, Савенко, Жук, Чернявський, Зварич, Шотурма, Микитюк, Фаренюк

Бразилія : Вілліан, Марлон, Марсел, Дієго, Феліпе Валеріо, Гутта, Дієго Ронкагуо, Негуїньо, Марсеніо, Леандро Ліно, Піто, Феррао, Артур, Рафаел

Таким чином, збірна України зіграє у матчі за третє місце, а Бразилія пробилася до фіналу турніру. У другому півфіналі зустрінуться збірні Аргентини та Франції.

Зазначимо, що українці вперше з 1996 року пробилися до півфіналу ЧС з футзалу. Тоді українські футзалісти посіли четверте місце на турнірі.

Раніше повідомлялося про те, що 18-річний український футзаліст загинув на війні проти Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі