Збірна України несподівано програла Албанії на старті нового сезону Ліги націй

Відео
Поділитися
Збірна України несподівано програла Албанії на старті нового сезону Ліги націй © EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
Українці залишились без очок.

У суботу, 7 вересня, у першому турі нового сезону Ліги націй з футболу збірна України у чеській Празі на стадіоні "Epet Arena" зустрічалася з командою Албанії.

Сергій Ребров у поєдинку через пошкодження не міг розраховувати на двох лідерів атаки Артема Довбика та Михайла Мудрика, а у албанців через травму був відсутній капітан і футболіст "Аталанти" Берат Джимсіті.

Наставник вирішив грати за схемою 4-1-4-1 з Володимиром Бражком в опорній зоні в центрі поля та з лівим вінгером та дебютантом збірної 29-річним Владиславом Кабаєвим.

Українці не надто активно в атаці провели першу половину гри, а албанці грали більш небезпечно у штрафному майданчику Трубіна і кілька разів могли відкривати рахунок.

Підопічні Реброва прокинулися лише в кінці тайму, коли перший удар команди в матчі з гострого кута завдав Роман Яремчук.

У другому таймі команди одразу обмінялися голами – українці заграли активніше і Конопля дальнім ударом пробив Стракошу. Однак албанці швидко відповіли, коли Ісмайлі виявився найспритнішим за всіх у штрафному майданчику після кутового і зрівняв результат.

Далі пішла гра на зустрічних курсах та обидві команди мали шанси забити, а пощастило більше гостям. Албанські футболісти провели якісну атаку, яку точним ударом завершив Асані.

Ребров спробував врятувати поєдинок і зробив п'ять замін, проте крім дальніх ударів створити щось небезпечне біля воріт збірної Албанії українським футболістам не вдалося - 1:2.

Україна – Албанія – 1:2

Голи: Конопля, 49 – Ісмайлі, 54, Асані, 66

Україна: Трубін, Миколенко, Забарний, Матвієнко, Конопля, Бражко (Маліновський, 81), Шапаренко (Ванат, 72), Судаков (Ярмоленко, 72), Кабаєв (Піхаленок, 72), Яремчук, Циганков (Зінченко, 81)

Албанія: Стракоша, Мітай, Кумбула, Ісмайлі, Хюсай, Рамадані, Аслані, Асані, Н. Байрамі (Ходжа, 77), Лячі (Беріша, 72), Манай

Попередження: Асані

Відеоогляд матчу можна подивитися за посиланням.

У другому матчі групи Грузія розгромила Чехію з рахунком 4:1. Наступний матч Ліги націй збірна України проведе 10 вересня у Празі проти національної команди Чехії.

Раніше повідомлялося про те, що збірна України з футболу матиме нового виробника форми.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі