Збірна Словаччини не викликатиме гравців із російських та китайського клубів КХЛ на ЧС-2023

Поділитися
Збірна Словаччини не викликатиме гравців із російських та китайського клубів КХЛ на ЧС-2023 Хокеїсти з КХЛ не зіграють за Словаччину на ЧС-2023 © МОК
Цього сезону на турнірі виступало п'ять словаків.

Збірна Словаччини з хокею не викликатиме до команди представників Континентальної хокейної ліги (КХЛ) на чемпіонат світу-2023.

Про це повідомив помічник головного тренера збірної Петер Фрюхауф.

"В останні тижні ми мали довгі дебати з гравцями з КХЛ. Вони завжди з радістю і гордістю представляли нашу країну. Вони мають достатні показники, щоб боротися за участь у фінальній заявці на чемпіонат світу.

Під час обговорень ми дійшли одностайної думки, що для спокійного перебігу підготовки та стовідсоткової концентрації нашої збірної на чемпіонаті світу буде краще, якщо ми виключимо із цього складу гравців КХЛ", – цитує Фрюхауфа Tribuna.com.

У поточному сезоні КХЛ грало п'ять словаків - Міхал Кріштоф ("Адмірал"), Крістіан Ярош (ЦСКА), Томаш Юрчо ("Куньлунь"), Адам Лішка ("Северсталь") та Міхал Чайковський ("Сибір"). У лізі виступають російські клуби та один китайський ("Куньлунь").

Чемпіонат світу-2023 пройде з 12 до 28 травня. Росія та Білорусь не зіграють на турнірі через повномасштабне вторгнення в Україну.

Раніше повідомлялося про те, що Міжнародна федерація хокею продовжила усунення Росії та Білорусі на наступний сезон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі