Збірна Німеччини відкрила Євро-2024 розгромною перемогою

Відео
Поділитися
Збірна Німеччини відкрила Євро-2024 розгромною перемогою © EPA-EFE/RONALD WITTEK
Німці розібралися з Шотландією.

У п'ятницю, 14 червня, відбувся перший матч чемпіонату Європи-2024 з футболу, в якому зустрічалися Німеччина та Шотландія.

Збірна-господарка турніру здобула розгромну перемогу у Мюнхені на стадіоні "Альянц Арена" з рахунком 5:1.

Бундестім вдалося вирішити долю поєдинку вже у першому таймі. Перший гол на свій рахунок записав Вірц, який отримав пас на лінії штрафного майданчика і пробив низом, а м'яч від руки воротаря та стійки опинився у воротах.

Потім Мусіала отримав пас уздовж воріт від Гаверца і завдав гарматного удару з меж штрафного майданчика. Перед перервою арбітр вилучив за фол Портеуса та призначив пенальті, з якого Гаверц довів рахунок до розгромного.

У другому таймі у меншості шотландцям було складно щось змінити. У німців при цьому четвертий гол забив Фюллькруг – форвард вийшов на заміну і завдав класного удару в дев'ятку воріт з-за меж штрафного майданчика.

Шотландці взагалі не мали моментів, але наприкінці вони несподівано забили, коли м'яч після подачі зі штрафного відскочив від голови Рюдігера в сітку воріт. Остаточний рахунок ударом у нижній кут встановив Джан у доданий час.

Німеччина – Шотландія – 5:1

Голи: Вірц, 10, Мусіала, 19, Гаверц, 45+1, Фюллькруг, 68, Джан, 90+3 – Рюдігер, 87 (автогол)

Німеччина: Ноєр, Кімміх, Та, Рюдігер, Міттельштедт, Андріх (Гросс, 46), Кроос (Джан, 80), Вірц (Сане, 63), Гюдоган, Мусіала (Мюллер, 73), Гаверц (Фюллькруг, 63)

Шотландія: Ганн, Гендрі, Портеус, Тірні (Маккенна, 77), Ралстон, Макгрегор (Маклін, 67), Мактоміней, Робертсон, Макгінн (Гілмор, 67), Крісті (Шенкленд, 82), Адамс (Генлі, 46)

Попередження: Андріх, Та – Ралстон

Відеоогляд матчу доступний за посиланням.

Команди виступають у групі A. Бундестім у другому турі зіграє з Угорщиною 19 червня, а на шотландців цього ж дня чекає зустріч зі Швейцарією.

Євро-2024: розклад усіх матчів групового етапу турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі