Збірна Македонії втратила двох футболістів перед грою з Україною

Поділитися
Збірна Македонії втратила двох футболістів перед грою з Україною З-за травм футболістів збірна Македонії постане перед українцями в ослабленому складі © ekipa.mk
У Львові на матчі зі збірною України македонці постануть перед опонентом в ослабленому складі - без кількох провідних футболістів, які отримали травми.

Збірна Македонії втратила двох футболістів перед зустріччю з Україною, яка відбудеться 12 жовтня у Львові.

Як мінімум двоє футболістів не зможуть допомогти своїй команді у протистоянні з українцями. У переможному для Македонії матчі з Люксембургом (3:2) 28-річний півзахисник Мухамед Демірі зіткнувся головою з партнером по команді Даніелом Мойсовим. Обидва гравці серйозно постраждали, але, як пояснили лікарі македонців, футболістів швидко привели їх до тями та дозволили поїздку до Львова.

Однак Демири все-таки не зможе взяти участь в матчі на Арені Львів з-за старої травми коліна, яка його знову потурбувала.

Читайте також: Збірна України у напруженому матчі обіграла Білорусь


Крім того, Македонія втратила через травми 26-річного вінгера Агіма Ібраімі. Має проблеми зі здоров'ям і захисник Стефан Рістовскі.

згідно з даними кадровими проблемами головний тренер збірної Македонії Бошко Джуровскі викликав на гру з Україною нових виконавців - нападника "Вардара" Ацо Стойкова і захисника Горана Силяновського з "Робітничків".

Нагадаємо, що збірна України прийме Македонію 12 жовтня у Львові. Поєдинок розпочнеться о 19:00 і стане 10-м матчем "синьо-жовтих" на "Арені Львів". Зазначимо, що у дев'яти попередніх поєдинках українці на цьому полі здобули перемоги у восьми іграх, а одного разу завершили протистояння з Чехією внічию.

Читайте також: Збірна України у напруженому матчі обіграла Білорусь

Нагадаємо, що лідерство у групі З захопила збірна Словаччини після того, як ними були обіграні іспанці 2:1. Українці йдуть на третьому місці слідом за Іспанією, яка в першому турі розгромила Македонію 5:1. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі