Збірна Іспанії втратила ключового захисника перед матчем з Україною

Поділитися
Збірна Іспанії втратила ключового захисника перед матчем з Україною Рамоса замінить Начо Фернандес © twitter.com/SeFutbol
Серхіо Рамос не зіграє проти команди Фоменка в заключному матчі группого етапу кваліфікації Євро-2016.

Збірна Іспанії несе втрати перед заключними матчами кваліфікації Євро-2016, у яких зіграє з Люксембургом і Україною.

Лідер групи С на фініші кваліфікації залишився без свого ключового захисника. Як повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Іспанії, Серхіо Рамос відчув дискомфорт в плечі і не зможе допомогти іспанській збірній у матчах, які залишилися. Головний тренер команди Вісенте Дель Боске в якості заміни захиснику "Реала" вже викликав його одноклубника Начо Фернандеса.

Раніше стало відомо, що проти України не зіграють лідер збірної Іспанії Андрес Іньєста, а також Даніель Карвахаль і Бруно Соріано. Крім того, Дель Боске вирішив не викликати в збірну нападника "Челсі" Дієго Косту, висловивши невдоволення поведінкою футболіста в матчах за лондонський клуб.

У той же час є втрата і в складі збірної України. Розташування команди залишив півзахисник "Шахтаря" Максим Малишев. Лікарі діагностували у нього пошкодження медіальної зв'язки колінного суглоба. Також на даний момент є проблеми у Євгена Хачеріді, Дениса Гармаша та Дениса Бойка, але вони, за словами головного тренера збірної Михайла Фоменка, мають шанси відновитися до вирішальних матчів.

Читайте також: Збірна України піднялася на п'ять позицій у рейтингу ФІФА

Нагадаємо, матч кваліфікації Україна - Іспанія відбудеться 12 жовтня. До цього українці, які будуть боротися за пряму путівку на Євро-2016, на виїзді зіграють з Македонією (9 жовтня).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі