Збірна Чилі в серії пенальті обіграла Аргентину у фіналі Кубку Америки

Відео
Поділитися
Збірна Чилі в серії пенальті обіграла Аргентину у фіналі Кубку Америки Чилійці виграли домашній турнір © twitter.com
Чилійці вперше в історії виграли турнір південноамериканських збірних.

Збірна Чилі в рідних стінах виграла Кубок Америки, обігравши у фіналі Аргентину. Доля зустрічі вирішилася в серії післяматчевих пенальті.

Поєдинок вийшов по-справжньому напруженим та жорстким. Команди дуже багато фолили, намагаючись не поступатися на кожній ділянці поля. Найбільш реальні шанси відзначитися в основний час мали аргентинці, але Агуеро головою не зумів переграти Браво, а Ігуаїну не вдалося точно замкнути простріл партнера. У чилійців небезпечно пробивав з розвороту Санчес, але у ворота не влучив. В овертаймі гарну можливість втратив все той же Санчес, який, утікши на швидкості від суперників, пробив вище воріт.

У серії пенальті команди обмінялися точними ударами, після чого забивати стали тільки чилійці. Вирішальний удар на рахунку Санчеса, який елегантно відправив м'яч у сітку.

Чилі - Аргентина - 0:0 (по пенальті - 4:1)

Чилі: Браво, Босежур, Медель, Сільва, Ісла, Арангіс, Діас, Відаль, Вальдівія (Матіас Фернандес, 75), Варгас (Енрікес, 95), Алексіс Санчес.

Аргентина: Ромеро, Рохо, Отаменді, Демікеліс, Сабалета, Пасторе (Банега 81), Маскерано, Білья, Ді Марія (Лавессі, 29), Агуеро (Ігуаїн, 74), Мессі.

Читайте також: Збірна Бразилії поступилась Парагваю у чвертьфіналі Кубку Америки

Збірна Чилі вперше в історії перемогла у Кубку Америки. А Лео Мессі, як і раніше, нічого не може виграти разом з національною збірною.

Додамо, що в матчі за "бронзу" збірна Перу обіграла Парагвай з рахунком 2:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі