Збірна Англії втратила одного з лідерів перед відповідальною зустріччю з Україною

Поділитися
Збірна Англії втратила одного з лідерів перед відповідальною зустріччю з Україною Лемпард може не зіграти з Україноюs © The Telegraph
Френк Лемпард із "Челсі" поки знаходиться поза грою і цілком можливо не зможе взяти участь у матчі відбіркового циклу ЧС-2014 Україна - Англія.

Англійська збірна, якій належить 10 вересня провести відбірковий матч ЧС з українцями, поки не може розраховувати на одного з ключових гравців півзахисника Френка Лемпарда.

Півзахисник "Челсі" і збірної Англії ще не відновився від травми ахіллового сухожилля, яке він пошкодив під час розминки перед виставковим матчем у Бангкоку.

Як повідомляє The Telegraph, 35-річний футболіст поки не провів за свою команду "Челсі" ані хвилини у контрольних матчах. Його участь у товариській грі між збірними Англії і Шотландії, яка відбудеться 14 серпня, залишається під питанням.

Втім, про терміни повного відновлення Лемпарда не повідомляється.

Зазначимо, що Лемпард провів за національну збірну 96 матчів, забивши у них 29 голів. У матчі з українцями в Лондоні Лемпард зумів засмутити синьо-жовтих, зрівнявши рахунок у кінцівці поєдинку з пенальті. У наступному поєдинку футболіст забив двічі у ворота Молдови, а в лютому 2013 року у товариській грі з Бразилією Лемпард приніс перемогу англійцям, ставши автором вирішального м'яча - 3:2.

У групі Н збірна Англії займає друге місце, набравши 12 очок у 6 матчах. Перша - Чорногорія з 14-ма пунктами в 7 іграх, а українці - треті, відстають від Англії лише на один заліковий бал.

Нагадаємо, що українці приймуть англійців 10 вересня на полі НСК "Олімпійський" в Києві. !zn

Читайте також:

Трансфер Гарета Бейла в "Реал" обіцяє стати рекордним в історії футболу

Daily Mail: англійський футбол поступово вмирає

ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі