"Заслужено перемогли": Ребров прокоментував перемогу над Північною Македонією у відборі на Євро-2024

Поділитися
Українці знову обіграли македонців.

Головний тренер збірної України з футболу прокоментував перемогу команди над Північною Македонією у кваліфікації Євро-2024.

"Я дуже вдячний хлопцям. Македонія створювала моменти. Я бачив, що вони справді вийшли перемагати. Я вважаю, що ми сьогодні заслужено перемогли. Коли ми забили гол, гравці трохи більше зосередилися на грі в обороні. Ми не контролювали м'яч, але це заслуга Македонії, яка намагалася зрівняти рахунок.

Дуже добре, що сьогодні вистояли. Так, були моменти і в нас, і в Македонії. Якби забили другий раніше, то було б спокійніше, але я вважаю, що ми заслужили на цю перемогу. Як я завжди говорю, це перемога для нашого народу та ЗСУ", - повідомив Ребров після поєдинку.

Матч сьомого туру кваліфікації Євро-2024 Україна – Північна Македонія у Чехії завершився з рахунком 2:0 на користь команди Реброва.

Збірна України набрала 10 очок та піднялася на друге місце групи C. Італія поверне собі позицію, якщо сьогодні обіграє Мальту. Наступний двобій збірна проведе 17 жовтня на виїзді проти Мальти.

У фінальну частину Євро-2024 вийдуть по дві найкращі збірні кожної групи. Ще три путівки будуть розіграні у стикових матчах Ліги націй.

Україна – Північна Македонія: 2:0: ключові моменти матчу кваліфікації Євро-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі