Замість Донецька чемпіонат світу з хокею прийматиме Краків

Поділитися
Замість Донецька чемпіонат світу з хокею прийматиме Краків Сучасна льодова арену у Кракові прийматиме ЧС з хокею © fhu.com.ua
Ще у травні Міжнародна федерація хокею затвердила українське місто як місце проведення ЧС у дивізіоні 1А. Згодом чемпіонат було перенесено до Києва, але врешті решт Україна відмовилась від організації такого важливого заходу.

Польський Краків було офіційно затверджено містом-господарем чемпіонату світу з хокею у дивізіоні 1А замість українського Донецька.

Рішення було прийнято на піврічному Конгресі Міжнародної федерації хокею у іспанському Тенерифе, повідомляє прес-служба ФХУ.

Нагадаємо, що право на проведення чемпіонату в травні цього року на Конгресі МФХ отримала Україна. Але після консультацій зі спеціалістами Міжнародної федерації хокею, а також керівниками національних асоціацій Італії, Казахстану, Японії, Угорщини та Польщі, чиї команди братимуть участь у змаганні, виконавчий комітет Федерації хокею України прийняв рішення щодо відкликання заявки України на організацію та проведення чемпіонату світу з хокею 2015 року.

"Ми чекали рішення щодо турніру протягом двох місяців. Зараз в Україні складна ситуація і на жаль вона не може організувати чемпіонат світу. Та сподіваюся, що в хорошому місці за хорошої атмосфери та прекрасних вболівальників ми зможемо провести чудовий чемпіонат", – повідомив президент Федерації хокею Польщі Давід Хвалка.

Додамо, що Краків претендував на проведення ЧС із самого початку проведення конкурсу, але програв голосування саме українському Донецьку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Польська федерація хокею відмовила одній з українських команд взяти участь у першості Польщі - через затверджений календар та склад учасників змагань. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі