Залужний підтримав ідею створення футбольної команди ЗСУ

Поділитися
Залужний підтримав ідею створення футбольної команди ЗСУ Для команди вже з'явився домашній стадіон © Офіс президента
Поки не ясно, у якому дивізіоні вона гратиме.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підтримав створення футбольної команди українських військових, про це повідомив коментатор Віктор Вацко.

"Знаю, що ця тема активно обговорюється в кабінетах. Більше того, була вже розмова на цю тему з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, який також дуже любить футбол, як виявилося. І давайте я скажу так: ця ідея отримала підтримку з його боку. Більше скажу: для цієї команди вже є домашній стадіон, інфраструктура: є клуб, який готовий надати інфраструктуру цій команді.

Там буде багато організаційних нюансів. Футболісти мають щодня тренуватися, щоби бути конкурентоспроможними на фоні будь-якої ліги. Як поєднати щоденні тренування зі службою у ЗСУ – це ще одне питання. Це тільки те, що на поверхні, але я не чув про те, що це одразу має бути команда УПЛ. Ідея класна, але лише на рівні ідеї. Від ідеї до втілення багато часу та великий шматок роботи. Я хотів би, щоб була така команда, але вона була якісною, боєздатною та привертала увагу вболівальника", - сказав Вацко.

Нагадаємо, що з весни 2014 року бойові дії в Україні велися на окремих територіях Донецької та Луганської областей, на яких сепаратисти за підтримки Росії проголосили так звані "ДНР і "ЛНР".

24 лютого цього року президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Раніше повідомлялося про те, що в Україні може з'явитися професійна футбольна команда ЗСУ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі