Захисник "Барселони" отримав чотири матчі дискваліфікації за те, що образив матір арбітра

Поділитися
Захисник "Барселони" отримав чотири матчі дискваліфікації за те, що образив матір арбітра Піке отримав пряму червону картку © Barcelona FC
Жерар Піке в найближчих матчах чемпіонату Іспанії не зможе допомогти своєму клубу.

Центральний захисник "Барселони" Жерар Піке отримав чотирьохматчеву дискваліфікацію за свою нестриманість під час матчу за Суперкубок Іспанії між каталонським клубом і "Атлетіко".

У другому таймі поєдинку Піке залишився незадоволений тим, що лінійний арбітр не зафіксував офсайд у форварда "Атлетика", і в нецензурній формі висловив рефері все, що думає з цього приводу. Зокрема, в протоколі головного арбітра йдеться про те, що Піке образив матір його асистента. Відразу після цього захисник "Барселони" отримав пряму червону картку.

Термін дискваліфікації футболіста міг становити від 4 до 12 матчів, але була вибрана мінімальна міра покарання. Тепер Піке пропустить матчі Прімери проти "Атлетика", "Малаги", "Атлетіко" і "Леванте".

Футболіст вже приніс свої вибачення арбітру, а представники "Барселони" повідомили, що мають намір подати апеляцію на дискваліфікацію футболіста, оскільки він, на їхню думку, висловлювався не на адресу судді.

Нагадаємо, за сумою двох зустрічей "Барселона" поступилася "Атлетику" з рахунком 1:5. Суперкубок Іспанії став першим трофеєм басків з 1984 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі